Yhteistyö: Ecorella

Apua, viikko aikaa keksiä lahjat opettajille, hoitotädeille, ohjaajille, naapureille..! Jos olet lahjavinkkejä vailla, suuntaa Ecorellaan ja voit ostaa hyvän mielen lahjoja. Kauppakeskus Veturin terveyskauppa Ecorellasta löytyy monta pientä ja vähän isompaakin lahjaideaa. Ja mikä parasta, todella moni tuote on luomua, vegaania ja ekologisesti pakattua. Hyvän mielen lahjoja siis.

Pukka-teet ovat lahjojen klassikkoja. Teet ovat luomulaatuisia ja pohjautuvat reilun kaupan periaatteisiin. Paketit ovat kauniita kuin karamellit ja makuja löytyy sen sata ja yksi. Usein lahjateet kuulemma valitaan puhtaasti paketin ulkonöän perusteella, mutta eri teesekoituksilla on maun lisäksi myös muita ominaisuuksia. Yksi piristää, toinen rauhoittaa, kolmas puhdistaa. Kaunis paketti ei kaipaa lahjapaperia, ympärille kietaistu naru riittää mainiosti.

pukka-tee

Jos teepaketin antaminen tuntuu turhan vaatimattomalta, Ecorellasta löytyy kaveriksi kylkeen monenlaista mukavaa. Joulupaketteja on koottu sekä valmiiksi että tehdään asiakkaan toiveiden mukaan. Esimerkiksi kauniit bambukuidusta valmistetut Pukka-mukit ovat täydellinen pari teepaketille. Toki nämä soveltuvat yhtä hyvin myös kahvikissalle.

pukka-mukitTai miltä kuulostaisi tee ja makuhermoja hivelevä vegaanisuklaa. Ihania värisävyjä kaikissa! Osta yksi ihana maku tai kerää koko setti. Näitä ei hotkita kerralla vaan nautitaan pala palalta.

vegaanisuklaa

Mokkamestareiden makukahvit tarjoavat mieleenpainuvia kahvielämyksiä. Suomalaisen erikoiskahvipaahtimon kahvit myydään paahtotuoreina. Makuina on vaniljaa, pähkinää, kanelia, suklaata, kaikenlaista ihanaa. Myös kahvihetki jalostuu muutamalla palalla suklaata. Vivanin luomusuklaapatukat valmistetaan korkealaatuisista raaka-aineista. Näistäkin löytyy ihania makuyhdistelmiä ja kauniita paketteja, joista voi helposti koota herkullisen lahjan.

makukahvit

Suomalaiset Lapin Marian luomuglögit ihastuttavat vähän erikoisemmilla makuyhdistelmillä, joissa maistuu puhdas luonto. Myös kauniit etiketit kiinnittävät huomion. Lankesin välittömästi Tyrniglögin suloiseen maatuskaetikettiin. Kerkkäglögi sopii erityisen hyvin suomalaiseen makuun, onhan makeita kuusenkerkkiä kerätty kautta aikojen.

luomuglögi

Näin joulun alla on syytä muistuttaa, että Ecorellan tuotevalikoimaan kuuluu myös ceyloninkaneli. Muistatteko joitakin vuosia sitten nousseen kohun, jossa päiviteltiin joulupipareiden vaarallisuutta erityisesti pienille lapsille? Syynä oli yleisesti käytössä oleva kassiakaneli, joka sisältää maksalle haitallista kumariinia. Ceyloninkanelissa kumariinipitoisuudet ovat huomattavasti pienempiä, joten sitä ripotellaan meillä aaton joulupuuroon turvallisin mielin.

Oikein hyvää ja herkullista joulua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *