* Yhteistyössä: Kino 123

Elämyslahja ilahduttaa sekä lahjan antajaa että saajaa. Monesti on vaikea miettiä sopivaa joululahjaa teini-iän saavuttaneelle kummilapselle tai kaukana asuvalle ystävälle. Kino 123 kauppakeskus Veturissa on ratkaissut asian kätevillä lahjalipuilla. Leffaelämys ilahduttaa kaiken ikäisiä.

kino123

Valittavana on erilaisia lippusettejä kertalipusta lahjakortteihin ja sarjalippuvihkoon. Lahjakortin voi käyttää leffalippuun ja vaikka poppareihin. Lisäksi Kino 123 tarjoaa erillisiä herkkupasseja, joilla voi lunastaa Café Kinon tuotteita.

Herkkupassilla voi valita passin arvon verran kahvilan tuotteita joko leffaevääksi tai nautiskella kiireettömästä kahvihetkestä paikan päällä. Kahvilalahjakorttina toimiva herkkupassi ilahduttaa siinä kuin leffalippukin. Café Kinon suussasulavat leivonnaiset ovat itse tehtyjä, paikallisista raaka-aineista. Tarjolla on tietenkin myös tuoretta kahvia erikoiskahveja unohtamatta.

joululahja-leffalippu

Kino 123:n verkkosivuilta löytyy lahjakauppa (klikkaa tänne), josta leffaliput ja herkkupassit on helppo ostaa kotoa käsin. Ja jos itse toivot lahjaksi leffaelämystä, kannattaa vinkata sille kaukana asuvalle kummitädille tai -sedälle. Muualla asuvat voivat nimittäin ostaa Kinon lahjakortin ja lahjansaaja voi noutaa lipun kassalta. Tai lahja voidaan tarvittaessa postittaa myös kotiin.

Tässä on juuri vietetty Black Friday ja Cyber Monday, jonka aikana sosiaalinen media täyttyi turhan tavaran vastustajista. Elämyslahja ei jää nurkkiin keräämään pölyä. Leffalipun saaja voi katsoa mitä haluaa ja milloin haluaa. Samalla tuet paikallista toimintaa. Ja näin joulun lähestyessä on hyvä muistaa vanha ohje: jos et aio viettää joulua kaapissa, älä stressaa sen siivoamisesta.

joululahja-leffalippu

Hellitä hetkeksi ja pakene leffaan. Joulu saapuu siitä huolimatta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *