Yksi varma joulun lähestymisen merkki on joulun ihanat pop up -myymälät. Finnmarin pop up on Veturissa nyt toista kertaa ja vastaanotto on ollut jälleen lämmin. Eikä ihme, sillä myymälä on täynnä kauniita koriste- ja käyttöesineitä kotiin ja lahjaksi. Hintataso on edullinen ja valikoima laaja. Tuotteita tulee jatkuvasti lisää ja myymälän ilme vaihtuu viikoittain.

finnmari pop up

Valkoinen, kulta ja hopea ovat yhä suosittuja jouluvärejä. Jouluna on lupa koreilla ja koristaa kotia ihan kunnolla. Sävyt sopivat niin joulun odotukseen kuin vuodenvaihteenkin juhlintaan.

finnmari-popup

Täältä on helppo löytää joululahjoja joka kokoon ja budjettiin. Tuotteet paketoidaan kauniisti ja esillä on paljon myös valmiita lahjapakkauksia. Finnmarilta on mahdollista tilata räätälöityjä joulupaketteja esimerkiksi yrityksen tarpeisiin. Tilauksille ei ole minimimäärää. Näyttävät paketit voi noutaa myymälästä tai ne voidaan tarvittaessa toimittaa perille asti.

joulukoristeet

Myymälää kierrellessä kannattaa kiinnittää huomiota myös kauniisiin myymäläkalusteisiin. Esimerkiksi nämä ihanat rottinkituolit ovat paitsi myymälärekvisiittaa niin myös kaupan. Samaan aikaan näyttäviä ja siroja, ja pehmeän taljan kanssa ah niin kutsuvia!

korituoli

Jos kimalle ja bling bling tuntuu liian räväkältä, on tarjolla totta kai perinteisiä joulun sävyjä ja koristeita. Ja vaikka pääpaino näin joulun alla on joulukoristeissa, löytyy myymälästä toki paljon muutakin.

punavalkoinen-joulu

Oli oma (tai lahjansaajan) tyyli sitten koristeellinen, simppeli tai rouhea, niin tarjontaa kyllä riittää. Itse ihastuin erityisesti betonisiin kukkaruukkuihin sekä klassisiin kipsipäihin.

finnmari-sisustus sisustustavarat

Monelle meistä Finnmari on tuttu jo vuosi(kymmenten) takaa kynttilöistään. Kyseessä on suomalainen perheyritys, jolla on myymälöitä ympäri Suomea. Suuri tehtaanmyymälä sijaitsee Lahdessa, joten Veturin pop up -myymälän sulkeuduttua ei tarvitse lähteä maan ääriin saakka. Lahden myymälästä löytyy tuotteita joka sesonkiin sekä tietenkin kahvila. Hyvä kohde vaikka päiväretkeksi!

finnmari-kynttilät

Löydät Finnmarin kauppakeskus Veturin ensimmäisestä kerroksesta. Pop up -myymälä on täällä tammikuun puoliväliin asti.

finnmari-popup-veturiKatsasta myös myymälän Instagram-tili täältä ja Facebook-tili täältä.

Mukavaa marraskuuta ja jouluun valmistautumista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *