* Yhteistyössä: Clas Ohlson

Lokakuu ja syysloma ovat mitä mainiointa aikaa päivittää kodin syysilmettä. Meillä erityisesti terassi ja etukuisti muuttavat ulkonäköä aina sesongin mukaan. Pääsin testailemaan Clas Ohlsonin syysuutuuksia, joilla saa helposti luotua syystunnelmaa myös ulkotiloihin.

syksy-terassilla

Näin terassilla tykkään erityisesti LED-kynttilöistä, jotka voi turvallisesti jättää “palamaan” vaikka ei itse olisikaan koko ajan vieressä. Nykyään LED-kynttilöissä on jo todella aidonnäköinen liekki ja usein myös ajastintoiminto. Ei tarvitse lähteä sammuttelemaan kynttilöitä yön tunteina.

terassisisustus

LED-kynttilöitä löytyy tuikkukynttilöistä antiikkikynttilöihin ja eri kokoisiin pöytäkynttilöihin. Eli oikeastaan vähän joka lähtöön ja kynttilälyhtyyn sopivaa.

lasilyhty-kahvalla

Syksyn ihkauusia tuotteita on tämä ulkotiloihin sopiva valotaulu. Mukana on kattava valikoima kirjaimia ja erilaisia symboleja, joilla voit kirjoittaa haluamasi tekstin. Valotaulu toimii sekä muuntajalla että paristoilla. Eli ulkopistokkeiden sijainti tai jatkojohdon pituus ei rajoita tämän valotaulun sijoittelua. Erityisesti perheen nuoriso innostui isokokoisesta valotaulusta, joka sopii totta kai myös sisätiloihin.

valotaulu-ulkokäyttö

Portaille on helppo luoda tunnelmaa callunoiden, havujen ja perinteisten ulkovalojen avulla. Nykyään on saatavilla paristokäyttöisiä valosarjoja, joita on kiva kieputella havuihin, kransseihin, parvekelaatikon istutuksiin tai vaikka lyhdyn sisään. Niitä löytyy montaa eri pituutta ja myös niissä on ajastintoiminto.

pallotuija-valosarja

Jos haluaa päästä erityisen helpolla, kannattaa hankkia ikivihreä pallotuija, joka on kaunis koristevalaisin terassille, parvekkeelle tai puutarhaan. Siinä on valmiina 40 lämpimänvalkoista LED-lamppua. Aika aidon näköinen vai mitä! Sijoittamalla pallotuijan ruukussa tai korissa aitojen kasvien joukkoon se uppoaa täydellisesti maisemaan.

pallotuija-valosarja

Omia suosikkejani syksyn uutuuksista on tämä yksinkertaisen tyylikäs lasilyhty nahkaisella kahvalla. Sen sisälle voi laittaa ajastimella varustetun LED-kynttilän, jossa on aidonnäköinen liekki. Kynttilän voi sytyttää ja sammuttaa itse, tai sen voi jättää ajastimen huoleksi.

lasilyhty-syksy

Lasilyhdyn savunharmaa väritys sopii monenlaiseen tyyliin ja tunnelmaan. Lyhtyä voisi käyttää myös kauniina maljakkona syyskimpuille tai nyt niin trendikkäille heinille. Tämä olisi kiva lahjavieminen vaikkapa syysmökille.

lasilyhty

Kannattaa käydä tutustumassa kauppakeskus Veturissa Clas Ohlsonin valikoimaan, jos haluat syystunnelmaa kotiin helposti. Tuotteet ovat toisiinsa sopivia ja jo muutamalla jutulla saa päivitettyä terassin tai parvekkeen ilmettä.

syksy-terassisisustus

Tunnelmallista syksyn jatkoa!

2 responses to “Valoa ja tunnelmaa syksyyn

  1. Ihana tuo nahkahihnalla varustettu lyhty, monikäyttöinen. Pallotuija on kyllä niin aidon oloinen, että luulin aidoksi, ennen tekstin lukemista 😀 Levollista Pyhäinpäivää ja mukavaa viikonloppua! Terv Tepa

    1. Eikös vaan olekin aidon näköinen pallotuija! Ihan mahtavasti uppoaa muiden kasvien sekaan:) Ja lyhty oli kyllä minunkin suosikkini, menee sekä kynttilöiden kanssa että maljakkona. Oikein tunnelmallista loppusyksyä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *