Yhteistyössä: Esprit

Tänä vuonna kesävaatteille on kerrankin ollut käyttöä! Upea kesäsää hellii yhä, mutta tosiasia on, että elokuu kurkkii ihan kulman takana. Ja sehän tietää koulujen alkua, lomakauden loppumista, viileneviä iltoja ja suuntaa kohti syksyä.

Esprit naiset

Kävin tutustumassa Kauppakeskus Veturin Espritin valikoimaan ja sieltä löytyi aivan ihania loppukesän sävyjä. Samoilla väreillä porskuttaa sujuvasti pitkälle syksyyn. Tuttua ja turvallisia harmaata, särmikästä mustaa, kokonaisuutta raikastavaa valkoista. Mutta ihan huippu oli murrettu keltainen, mahtava poltettu sävy. Liitin sen heti mielessäni kypsään viljaan ja elokuun iltojen viipyileviin auringonsäteisiin.

Tyttömäiset frillat näkyvät vaatteissa myös tulevana syksynä. Samaan aikaan romanttista ja rentoa. Puserot ovat väljiä, luvassa on myös vahvoja värejä ja kauniit kukkakuviot pysyvät yhä mukana menossa.

Esprit paita frillaEsprit collection -mallisto pitää sisällään klassikkomalleja ja värejä. Vaatteet ovat yksinkertaisen tyylikkäitä ja ajattomia. Usein kauniissa leikkauksissa on joku naisellinen juju. Elegantit vaatteet sopivat yhtä hyvin juhlaan kuin business-pukeutumiseen.

Edc by Epsrit on puolestaan astetta villimpi ja nuorekkaampi. Printtejä, hauskoja yksityiskohtia, modernia mallistoa.

Vaatteita ja sävyjä on helppo yhdistellä ja pienillä muutoksilla saa aina uuden ilmeen ja asukokonaisuuden.

esprit edc

Espritillä löytyy myös kattava valikoima miesten vaatteita. Rentoa, ryhdikästä ja raikasta, moneen makuun sopivaa. Ja vinkkinä tulevaan, Espritin miesten pyjamat ovat todella hyvin kuosinsa pitäviä. Meillä haetaan niitä aina pukin lahjakonttiin.

esprit miehet

Myymälän hyllyiltä löytyvät myös vaatteisiin mätsäävät asusteet. Huivit, laukut, vyöt, lompakot, sateenvarjot, hatut, hanskat… Mitä kaikkea näitä nyt syksyn myötä taas tarvitseekaan.

esprit asusteet

Hellekelit eivät välttämättä innosta vaatteiden kokeiluun, mutta toisaalta kaupoissa on parhaillaan ihanan viileää. Espritin mallistot täydentyvät kuukausittain, joten liikkeeseen kannattaa poiketa nyt ja pian uudestaan!

Ps. Facebookissa löydät Esprit Kouvolan sivut täältä ja Instagramissa täältä. Espritin verkkosivut puolestaan löytyvät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *