Kauppakeskus Veturi palvelee koko kesän sekä meitä paikallisia asiakkaita että alueen monia mökkiläisiä ja kuutostietä matkaavia. Veturi onkin paras pitstop näillä kulmilla, onhan se Kaakkois-Suomen suurin kauppakeskus. 440 metriä pitkään rakennukseen mahtuu lähes 80 liikettä.

Kauppakeskuksen valikoimasta löytyy kaikkea pukeutumiseen, kotiin, urheiluun ja vapaa-aikaan. Lisäksi asiakkaita hellitään herkullisilla ruokapaikoilla, oli toiveissa sitten tuhti illallinen tai kevyt ja raikas kesäjuoma. Modernissa elokuvateatterissa pyörivät kauden huippuleffat. Erilaisia tapahtumia ja teemapäiviä järjestetään kauppakeskuksessa kuukausittain, ellei peräti viikottain.

Pikku Veturi, eli lasten leikkipaikka ja lastenhoitotila löytyvät kauppakeskuksen toisesta kerroksesta. Tilat ovat avarat ja siistit. Ne tarjoavat mahdollisuuden ruokapurkkien lämmittämiseen ja hetken hengähdystaukoon. Pienten temmeltäessä leikkipaikalla penkillä valvovan vanhemman nenään kantautuu kutsuva kahvin tuoksu. Onneksi vierestä saa ostettua kupposen kuumaa irrottamatta katsetta omasta jälkikasvustaan. Kerrankin täydellistä tilasuunnittelua!

Oli hakusessa sitten kesävaatteita, kosmetiikkaa, piristystä kotiin, vauhtia vapaa-aikaan tai kivaa kesämökille, kannattaa katsastaa Veturin valikoima. Saman katon alta löytyvät niin rakennustarpeet remonttireiskoille kuin hoitotarvikkeet lemmikeille. Ruokaostokset hoituvat kätevästi kauppakeskuksesta löytyvästä K-Citymarketista. Ja jos kesäherkut ostaa mielummin valmiina, niin lukuisat kahvilat tarjoavat makoisia leivonnaisia ja kauniita kakkuja.

Heinäkuun ajan Veturissa on asiakkaiden apuna kauppakeskusoppaita, sillä Kesäduuni 2018 -kampanjan tiimoilta on työllistetty paikallisia nuoria myös Veturiin. Valtakunnallinen kampanja toteutetaan tänä vuonna ensi kertaa Kouvolan seudulla ja Veturi on yksi nuorten työllistämistalkoisiin osallistuvista organisaatioista. Heinäkuussa pestinsä vastaanottavat nuoret ovat Veturin historian ensimmäiset kauppakeskusoppaat. Oppaiden tehtävänä on toimia asiakkaiden apuna esimerkiksi opastamalla haluttujen palvelujen pariin sekä vastata kauppakeskusta koskeviin kysymyksiin. Kauppakeskusoppaat päivystävät 2.7 lähtien koko heinäkuun klo 10-16. Oppaat löytää ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevasta infopisteestä ja heidät tunnistaa kesäisen pirteästä asustuksesta ja i-tunnuksesta. Samaisessa infopisteessä voi osallistua tuhannen euron ostosrahan arvontaan! Arvonta-aika päättyy 12.8.2018.

Monipuolisten kauppojen, ravintoloiden ja viihdetarjonnan lisäksi Veturi tarjoaa runsaasti palveluja myös matkailijoille.

  • Palveluja matkailijoille:

  • – 3 vesipistettä karavaanareille
  • – lukollisia “koiraparkkeja” lemmikkieläimille
  • – maksuton pysäköinti ja tilavat parkkiruudut
  • – ilmainen wifi
  • – latauspistokkeita mobiililaitteille
  • Rinki ekopiste kierrätykseen. Kierrätyspisteellä voi kierrättää metallia, lasia, kartonkia, keräyspaperia, vaatteita ja muovijätteitä.
  • – maksuton sähköautojen latauspiste
  • – pesukate ja polttoainejakelupiste
  • – Onnibus-pysäkki kauppakeskuksen pääsisäänkäynnin vieressä

Minä suuntaan sadepäivän kunniaksi ostoksille, mökkilakanat mielessä. Ja urheilukaupoissakin näytti alkaneen ale, muun muassa. Löydät tuoreimmat tarjoukset kätevästi Kauppakeskus Veturin mobiilisovelluksella. Sekä tietenkin Veturin verkkosivuilta ja Facebookista. Kauppakeskuksen Instagram-tili löytyy täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *