• * Yhteistyössä: Jungle Juice Bar
  • Kiristääkö vyötärö juhannuksen grilliruokien jälkeen? Tekeekö mieli jotakin raikasta, kevyttä ja piristävää? Nyt kannattaa suunnata herkuttelemaan Kauppakeskus Veturin Jungle Juice Bariin. Sen ihanan freshit juomat tehdään paikan päällä, tuoreista raaka-aineista ja ilman lisättyä sokeria tai muita lisäaineita.jungle_juice_bar
  • Jungle Juice Bar avautui Veturiin toukokuussa, heti siihen sisääntuloaulaan. Monesta muusta Jungle Juice Barin toimipisteestä poiketen täällä on myös useampi asiakaspaikka. Juoman voi joko napata mukaan tai nautiskella kaikessa rauhassa keskeisellä paikalla, kauppakeskuksen menoa tarkkaillen.

Jungle Juice Bar on suomalainen ketju, jonka ensimmäinen toimipiste avattiin 2011 pääkaupunkiseudulle. Suuren suosion saavuttanut ketju on jo laajentunut eri puolille Suomea ja nyt meitäkin hellitään tuoreilla juomilla ja ihanilla makuyhdistelmillä.

jungle_juice_bar_veturi

Kun omat työni vievät minua “isolle kirkolle”, kuittaan tosi usein kiireessä lounaan Jungle Juice Barin tarjonnalla. Eihän se tietenkään monipuolista ateriaa korvaa, mutta on huomattavasti parempi vaihtoehto kuin aikaisemmin hotkaisemani kahvi ja suklaa. Juomissa käytetään hedelmiä, marjoja ja kasviksia, ja ne hellivät niin makunystyröitä, vatsaa kuin mieltäkin!

Juomat myös viilentävät ihanasti kesäkuumalla. Veturin Jungle Juice Bar avautui parhaimpaan hellekauteen ja siellä onkin käynyt melkoinen vipinä heti avajaispäivästä lähtien.

jungle_juice_bar_detox_fox

Itse tykkään paitsi monipuolisesta juomatarjonnasta, niin myös paikan värikkäästä sisustuksesta. Se tuo kauppakeskukseen virkistävän ja eksoottisen tuulahduksen. Ja mikä parasta, kaikki koristeet ovat syötäviä! Niitä käytetään juomien tekemiseen, jolloin sekä koristeet että tykötarpeet ovat koko ajan tuoreita, kutsuvan näköisiä ja lähettyvillä.

jungle_juice_bar_syötävät_koristeet

Erityisruokavaliot otetaan luonnollisesti huomioon ja pyydettäessä tuotteet ovat hyvinkin muokattavia. Älä siis epäröi kääntyä ihanan iloisen ja energisen henkilökunnan puoleen.

Jos et ole vielä testannut Veturin Jungle Juice Baria, suosittelen suuntaamaan sinne pikimmiten. Tämä on ainakin meidän perheessä paikka, jossa jokainen löytää lempparimakunsa laajasta juomatarjonnasta.

jungle_juice_bar_kauppakeskus_veturi

Raikkaan maistuvia kesäpäiviä!

Ps. Löydät Jungle Juice Barin verkkosivut täältä, Facebook-sivut täältä ja Instagram-tilin täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *