Yhteistyössä: Ristorante Momento

Hiihtoloma on alkanut varsin kauniissa kelissä. Ulkona on ollut kunnon vanhanaikainen talvi: lunta, aurinkoa ja pakkasta. Reipas ulkoilu saa posket punaisiksi ja vatsan kurnimaan. Kun kaipaat helppoa ruokailua ja reilunkokoisia annoksia, kannattaa suunnata Veturin Ristorante Momentoon.

Momenton perusperiaatteita ovat korkealuokkaiset raaka-aineet ja mahdollisimman korkea itsetekemisen aste. Esimerkiksi perunamuusi tehdään alusta alkaen itse, aidoista ja laadukkaista raaka-aineista.

Ravintolan ruokalista on varsin kattava ja monipuolinen. Viikkotarjoukset sekä kausikampanjat täydentävät makumaailmaa entisestään. Yksi haastavampia asioita onkin päättää, minkä annoksen tilata mahdottoman laajasta tarjonnasta.

Tytär tilasi kausi- eli primavera-kampanjalistalta tuhdin briossi-kanaburger-aterian. Minä olin vakaasti päättänyt, että edes kerran jaksan syödä lautaseni tyhjäksi Momentossa. Pelasin varman päälle ja tilasin kevyemmän savulohi-katkarapusalaatin. Vaan periksi jouduimme antamaan, annoskoko vei taas voiton. Ensi kerralla suuntaamme tänne pienen paaston jälkeen, vielä selätän suuret annokset!

Momento ravintoloita löytyy tällä hetkellä kuudesta eri kaupungista, kauppakeskusten yhteydestä. Viikkotarjoukset vaihtelevat ravintoloittain, pidempiaikaiset kampanjatarjoukset ovat samat kaikissa toimipisteissä.

Erityisruokavaliot on otettu mukavasti huomioon ja annoksia pystytyään soveltamaan allergioihin sopiviksi. Kannattaa siis rohkeasti kysyä avuliaalta ja ripeäotteiselta henkilökunnalta, jos listalta ei heti löydy itselle sopivaa annosta.

Ristorante Momento avautui Veturiin kesäkuussa. Löydät sen kauppakeskuksen toisesta kerroksesta, aivan hissien tuntumasta, leikkipaikan läheisyydestä. Miellyttävä sisustus ja ravintolasta löytyvä Muksunurkka saavat koko perheen viihtymään. Tilava ravintola ja monipuolinen lista tekevät tästä helpon kohtaamispaikan myös isommalle porukalle.

Veturin Ristorante Momenton Facebook-sivut löytyvät täältä ja Instagram-tili täältä. Ruokalista ja vaihtuvat viikko- ja kampanja-tarjoukset löytyvät kätevästi verkkosivuilta täältä.

Reipasta hiihtolomaa ja maukkaita hetkiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *