Joulu sai lähtöpassit loppaisen myötä ja nyt on saatu nauttia pakkasenpuremista poskista ja jopa satunnaisesta auringosta. Wuhuu!

Pitkästä aikaa taivaalta pilkistävä valopallo paljastaa nurkissa pyörivät villakoirat ja saa joka vuosi aikaan kiihtyvää remonttihaaveilua. Pahimpaan muutoksentuskaan onneksi (ainakin meikäläisellä) auttaa kimppu tulppaaneja. Raikkaanvihreät lehdet ja värikkäät kukat tuovat eloa ja iloa sekä kotiin että mielelle. Tammikuu ja tulppaanit kuuluvat ehdottomasti yhteen.

Saviruukut odottavat kiltisti kesähuoneen ikkunalaudalla. Kovasti niihin tekisi jo mieli istutella kaikenlaista, mutta valon määrä on vielä kovin rajallinen. Onneksi suunta on jo oikea!

Jos joulua siivotessa vastaan tuli ylimääräisiä pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä, ne on helppo upottaa herkulliseen hunajapaahdettuun mysliin. Ohjeen löydät täältä.

Ja jos suklaan hylkääminen tuntuu vaikealta, kannattaa kevyempien herkkujen eteen nähdä pientä vaivaa. Tarjoile raikas vesimeloni hauskanmallisina paloina, niitä popsivat mielellään niin aikuiset kuin lapsetkin.

Joulun jäljiltä karsittu ja raikastettu koti on helppo pitää siistinä. Ainakin hetken aikaa…

Viikonloppuna se nimittäin täyttyy synttärivieraista, tyttöenergiasta, kynttilöistä ja kukista.

Vaikka vuosi on vasta aivan aluillaan, ajatukset laukkaavat jo vauhdilla kohti kevättä. Mieli täyttyy kuplivasta odotuksesta jokaisen auringonpilkahduksen myötä. Päivät pitenevät, olo virkistyy ja odotan innolla, mitä kaikkea uusi vuosi tuo tullessaan. Mukava arki ja pienet, unohtumattomat hetket kuulostaisi oikein hyvältä. Sitä siis tilaukseen.

Tervetuloa tammikuu ja koko vuosi 2018!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *