Yhteistyössä: Finnmari

Joko teillä on kaikki lahjat ja kodin joulukoristeet valmiina? Kynttilävarastot täydennetty? Jos ei, kannattaa ehdottomasti katsastaa Finnmarin pop up -myymälä Veturissa. Sesonkimyymälä tarjoaa paitsi kattavan valikoiman erilaisia kynttilöitä, niin myös kaikkea ihanaa joulutavaraa ja piensisustusta kotiin. Tyynyjä, torkkupeittoja, servettejä, tonttuja, tuliaisviemisiä.

Itse olen heikkona erilaisiin rasioihin, jonne voi sujauttaa talteen korut, klemmarit ja pinnit. Tyylikkään simppeli laitettavaksi minne tahansa. Ja nuo kultapäiset sakset sitten! Aivan ehdoton hankinta työhuoneeseen.

Myymälän valikoimasta löytyy monenlaista tyyliä ja tuotetta. Persoonallisia lahjoja, joita on mukava kääräistä kauniisiin paketteihin.

On koristeellista ja yksinkertaisempaa, perinteistä ja modernia.

Finnmarin joulumyymälä avautui Veturiin lokakuussa ja jatkaa vuoden loppuun. Löydät myymälän Veturin ensimmäisen kerroksen pääkäytävältä.

Tämän vuoden hitti on kaikenlainen glitteri ja bling bling. Kimaltelevat paljettikoristeet ja -tyynyt istuvat hyvin myös uuden vuoden juhlintaan. Kyllä elämässä kuuluu vähän säihkettä olla!

Ahkera joululeipominen, siivoaminen ja pakettien näpertäminen kuivattavat talven rasittamaa hipiää. Sujauta lahjakääreeseen kaunis käsivoide tai helli itseäsi jouluaskareiden lomassa.

Puuttuuko pikkulahjoja, kaipaatko loistavia lahjaideoita tai onko hakusessa valmiit ja näyttävät lahjapaketit? Kipin kapin tutustumaan Finnmarin runsaaseen valikoimaan! Myymälän Facebook-sivut löytyvät täältä.

Tämä tonttu kääräisee pakettiin vielä viimeiset lahjat ja sitten onkin aika toivottaa mitä parhainta joulua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *