* Yhteistyössä: Marimekko

Viime päivät ovat menneet sinivalkoiset lasit silmillä. Nyt kun suurin satavuotis-juhlahumu alkaa laantua, sitä on herännyt tajuamaan, että joulu on ihan juuri täällä!

Katse alkaa hakeutua joulunpunaiseen ja lämpimät värit vievät mennessään. Koti alkaa täyttyä mausteisista tuoksuista, suu kaipaa jo perinteisiä joulumakuja. Punainen Oiva-teekannu on kuin tehty tunnelmallisiin glögihetkiin. Ripaus japanilaista henkeä, mutta kuitenkin niin kovin tuttua selkeälinjaista suomalaisuutta.

Vaikka itsenäisyyspäivää siivittivät monenlaiset juhlat, niin aina on tilaa ja aikaa glögikutsuille. Olivat ne sitten naapuruston yhteiset kekkerit, rauhallinen ilta kotiväen kesken tai salaiset lahjavalvojaiset.

Pääsin fiilistelemään glögihetkeä Marimekon tuotteilla. Joulupukin lahjalista kasvoi monella uudella toivomuksella, kuten tällä Räsymatto-kynttilänjalalla. Marimekon tuotteissa on ihanaa ajattomuutta, sopivasti leikkisyyttä ja selkeitä värejä. Ne käyvät monenlaiseen sisustukseen ja tyyliin.

Räsymatto-astioita koristaa matonkuteita kuvaava kuosi. Mustavalkoinen Räsymatto-lautanen sopisi sekä ruokalautaseksi että tarjoiluastiaksi. Tämä olisi myös upea alusta valkoisille paksuille kynttilöille. Veikeät punavalkoiset Okko-lusikat sujahtavat täydellisesti glögilasiin.

Räsymatto-kulho ja vihreät kuulat, siinäpä joulun parhaat värit yhdessä!

Joulukotia sisustetaan pehmeillä ja lämpimillä materiaaleilla. Unikko on todellinen klassikkokuosi ja tässä mustavalkoisessa huovassa oikean ja nurjan puolen värit ovat toistensa vastakohtia. Pehmoisen viltin alle on ihana käpertyä lukemaan kirjaa, suklaan kera tietenkin.

Kiiruna-kuosissa on jotakin ihanan kansallisromanttista. Viehättävässä lintukuosissa on kiirunoita ja marjoja notkuvia lehtiä. Ryhdikkäät Kiiruna-tyynynpäälliset tuovat kotiin palan Lapin kaunista luontoa.

Syksyn uutuuksista oma suosikkini on tämä Oiva Mauste-setti. Pidän kovasti tuotteista, jotka sopivat moneen käyttötarkoitukseen. Puinen pikkutarjotin, musta keraaminen kulho ja lusikka ovat muodoltaan ja väreiltään tyylikkään selkeälinjaiset ja aika lailla varma lahjavalinta minkä tyyliselle sisustajalle tahansa.

Nyt on hyvä hetki pukea koti juhlakuntoon ja hankkia klassikkolahjat pukinkonttiin, sillä saat kaikki normaalihintaiset Oiva-tuotteet tällä hetkellä -20% alennuksella. Tarjous jatkuu sunnuntaihin 10.12.2017 asti.

Veturin Marimekolta löytyy nyt myös Facebook-sivut. Klikkaa siis itsesi tänne ja tykkää sivustosta, niin näet ajankohtaiset uutiset, tapahtumat ja tarjoukset tuoreeltaan.

Tunnelmallista joulun odotusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *