Ravintola Mario Veturissa on tarjonnut lounasbuffettia syyskuusta alkaen. Lounasbuffet aloitettiin asiakkaiden toivomuksesta. Itse olen ehtinyt testata buffetin vasta pari kertaa, mutta se on ollut joka kerta mukavan erilainen ja täynnä makoisia makuyhdistelmiä. Rentoa ja hyvää ruokaa “Mariomaisella twistillä”.Lounasta tarjoillaan arkisin klo 10.30 – 14.00. Lounaspöytään kuuluu aina raikas salaattipöytä, erilaisia lämminruoka-vaihtoehtoja ja viikon keitto. Kävimme lasten kanssa herkuttelemassa buffetlounaan perjantaina, jolloin lasten suureksi iloksi olikin pizzaperjantai!Marion lounaslista on nähtävillä ravintolassa ja Veturin nettisivuilla. Vaihtuva lounaslista kulkee kätevästi mukanasi lataamalla Veturin mobiilisovelluksen.Lounaspöydässä on aina tarjolla myös laktoositonta ja gluteenitonta ruokaa. Allergioiden kanssa kannattaa kääntyä osaavan henkilökunnan puoleen, sillä yleensä ruokarajoituksiin löytyy aina annosratkaisu. Kysy siis rohkeasti!Minä lastasin lautasen tietenkin täyteen jo salaattipöydän kohdalla. Tuo ihanan suolainen parmesaanileipä on muuten aivan syntisen hyvää! Se oli täydellinen makukaveri timjamilla ryyditetylle punajuurikeitolle.Jäävesi oli tällä kertaa maustettu rosmariininoksilla, omenalohkoilla ja mustikoilla. Tuo näytti niin hauskalta, että päätin varastaa idean joulupöytäämme. Rosmariinissa on havumaista kauneutta, sen kaveriksi vähän punakuorisia omppuja ja jäisiä karpaloita. Tip tap ja namskis!Lounasbuffetiin kuuluu myös kahvia, teetä ja pieni makea suupala. Siitä on hyvä jatkaa vatsat täynnä ja virkistyneenä töiden pariin tai shoppailukierrokselle.Marion mutkaton ilmapiiri ja mukava miljöö tarjoavat miellyttävän lounashetken. Ellet vielä ole testannut Marion lounasbuffettia, suosittelen lämpimästi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *