*Yhteistyössä: Kino123

Tiedättehän sen tunteen, kun seisoo kahvilan herkkuvitriinin edessä ja miettii, minkä ihanuuden kahvin kanssa ottaisi? Olisiko se marjaisa hyydykekakku, rehti korvapuusti vai sittenkin jotakin suolaista? Samalla kun jono etenee, yrität vilkuilla mitä muiden lautasilla on ja tivaat seuralaiselta tämän valintaa. Annoskateus, sehän iskee yleensä aina. Karmiva tunne.

Cafe_Kino_Veturi_0221

Minä pääsin testaamaan Café Kinon Herkkubuffetin, joka on suunnattu paitsi kaikille nautiskelijoille, niin myös meille päättämättömille. Ainoa tiukka valinta on, missä järjestyksessä herkkuja nautiskelee. Aloittaisiko perinteisesti suolaisella ja siihen päälle makeaa? Vai heti kärkeen kakkua, päälle vähän lohipiirakkaa ja lopuksi makea herkkuhuipennus. Aivan loistava konsepti!

Cafe_Kino_Veturi_0196

Aikaisemmin testaamistani kakkubuffeteista (kyllä, se olen yleensä minä joka seisoo jonossa ensimmäisenä…) Café Kinon Herkkubuffet sai extrapisteitä mukavista yksityiskohdista. Ensinnäkin, tarjolla oli sekä suolaista että makeaa. Kaikkihan sen tietävät, että kun makeaähky iskee, siihen helpottaa suolainen suupala. Ja taas löytyy tilaa jälkkärivatsasta!

Cafe_Kino_Veturi_0198

Makujen kannalta oli täydellistä, että lautasta ei tarvinnut lapata täyteen kerralla. Siis siihen ruotsinlaivatyyliin, jossa jonotusta välttääkseen macaronit lilluvat lopulta jäätelössä ja suklainen pikkuleivos maistuu mansikalta. Kakkupaloja sai makustella vaikka yhden kerrallaan, osaava henkilökunta tiesi kertoa ainesosat ja palvelu sujui hymyssä suin.

Cafe_Kino_Veturi_0250

Herkkubuffet järjestettiin ensimmäistä kertaa, mutta todella toivon sen jatkuvan. Paikalla olleita herkkusuita jututtaessani tällaiselle näyttäisi olevan tilausta. Arkeen sai ripauksen luksusta pitkän kaavan herkuttelulla, olipa tarjolla kuohuvaakin.

Cafe_Kino_Veturi_0246

Café Kinosta voi tilata erilaisia herkkuja juhliin ja Herkkubuffet tarjosikin loistavan mahdollisuuden testata tarjontaa. Meidän kolmen hengen testiryhmä nosti voittajiksi maukkaan kinkkuvoileipäkakun sekä limellä raikastetun mansikkajuustokakun. Lopullista ranking-järjestystä edelsi kiivas mielipiteiden vaihto, sillä kaikki tarjottavat olivat tasaisen laadukkaita ja hyvänmakuisia.

Cafe_Kino_Veturi_0200

Kaikki tarjottavat pyritään tekemään laktoosittomina ja leivonnaiset tehdään paikan päällä itse alusta loppuun. Kahvilasta löytyy aina myös gluteeniton vaihtoehto. Tarjonta vaihtelee sesongin mukaan ja leivonnaisissa pyritään hyödyntämään paikallisia raaka-aineita, kuten tuoreita marjoja. Kakkuja voi ostaa mukaan sekä yksittäisinä paloina että kokonaisena herkkuna. Kakut voi tilata joko poikkeamalla kahvilaan tai kätevästi Kino 123:n nettisivuilta täältä.

Minä jään kyttäämään seuraavan Herkkubuffetin mainosta sekä Facebookin että Instagramin kautta. Kahvion aukioloajat löydät verkkosivuilta täältä.

Makoisaa kesän aloitusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *