Yhteistyössä KookenkäDSC_0194DSC_0200

Juhlakausi ihan nurkan takana ja tiedossa asukriisi jos toinenkin? Ei hätää, mun vinkeillä homma hoituu ilman stressiä.

Ensimmäiseksi kannattaa aloittaa kengistä. Mieti juhlan luonne, kesto ja paikka. Parin tunnin piipahdus menee korkeillakin koroilla, muutama tunti ehkäpä maltillisilla tolppakoroilla. Koko päivän juhliin kannattaa taas valita mahdollisimman mukavat kengät. Joillekin se tarkoittaa ballerinoja, toisille taas hitusen korkoa tuntuu kotoisammalta. Onko juhlat pihalla vai sisätiloissa? Piikkikorot ja nurmikko, ei kiitos! Tarjontaa on onneksi niin paljon, ettei laadusta tai ulkonäöstä tarvitse tinkiä, valitsi minkä vaihtoehdon tahansa.

DSC_0295DSC_0241

Mä panostan yleensä nahkakenkiin, hyvällä huollolla ne kestää ja kestää. Höglin korkkarit löysin vast’ikään (missä pimennossa olenkaan asunut?!), niitä haluaisin sekä nudet että mustat. Oikeastaan muita juhlakenkiä en sen jälkeen tarvitsisikaan. Nämähän olisi ihan mahtavat parit farkuillekin!

DSC_0231DSC_0234

Ja kun kengät on selvillä, siirrytään vaatteisiin.

Mukavuus ennen kaikkea, se on se tärkein! Kun tunnet olosi rennoksi, se näkyy naamasta. Mulle juhlavaatteissa tärkeintä on saada tuntea itseni omannäköiseksi. Silloin voi nauttia olostaan, niinkuin juhlissa yleensä on tarkoitus! Kun tietää oman tyylinsä arjessa, kannattaa juhlapukeutumisessa noudattaa samaa kaavaa. Miksi ostaisit sen tiukan kotelomekon, jos yleensä käytät löysiä tunikoita?

Mulla on muutama kohta kropassa, joita haluan piilottaa, ja muutama jotka saa näkyä. Klassinen sääntö, korosta parhaita puoliasi, toimii tässä erinomaisesti.

Mun vatsa on heittämällä heikoin kohtani. Se on liian pehmeä, höllyvä ja aivan liian iso. Enkä tykkää käsivarsistani, jotka on liian löysät ja ihottumaakin löytyy.  Mutta, olen hyvin sopusuhtainen, mulla on pitkät jalat ja ihanan isot hiukset.

Eli peitän vaatteilla ongelmakohdat ja kengillä korostan pitkiä jalkojani. Ja kun juhlissa ei tarvitse nykiä ja kiskoa ylös ja alas epämukavia vaatteita (suurin osa naisista osaa varmasti samaistua tähän), voi keskittyä olennaiseen.

Jos taas oma tyyli on hakusessa, eikä mikään ikinä näytä tai tunnu hyvältä, kannattaa aloittaa juurikin noista oman kropan parhaista puolista. Mitä haluaa korostaa, mitä peittää. Sovituskoppiin suosittelen raahaamaan niitä outojakin vaatteita, rohkeasti kokeilemalla saattaa löytää juuri sen oikean. Ennakkoluulot sen suhteen, mikä muka sopii omalle kropalle kannattaa heittää romukoppaan shoppailun ajaksi.

DSC_0066DSC_0047
Kuvista iso kiitos siskolle @jcreatiweDSC_0021

Ennakkoluuloista puheenollen, en olisi vielä vähän aikaa sitten uskonut, että haluaisin pukea vajaamittaiset, leveät housut ylleni. Sovituskopissa sitten huomasin, että mun jalat sai lisää pituutta, eikä löysä paita + löysät housut -yhdistelmä ollutkaan mahdoton yhtälö tälle kropalle. Yleensä tämä asu saa tennarit kaverikseen, nyt nämä tämän hetken trendikkäimmät popot nosti asun ihan uudelle tasolle. Olen siis armas aviomieheni valmis treffeille!

DSC_0071DSC_0119

Kookenkä.jpeg

Nämä kaikki ihanat (ja monet muut) kengät löytyy Kookengästä ystävällisen palvelun kera. Siellä ollaan hyvin perillä tämän hetken trendeistä, kannattaa rohkeasti kysyä apuja ja neuvoja!

Toivotan kaikille ihania juhlahetkiä! Nauttikaa kesästä, auringosta ja rakkaista ♥ -Jaana

Ps. Vaatteet on mun omasta kaapista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *