Oletko niitä ihmisiä, joiden mielestä pihaan ehdottomasti kuuluu puutarhatonttu? Tiedättehän, sellainen värikäs ja koristeellinen pieni veistos, joka seikkaili muun muassa elokuvassa Amélie ympäri maailmaa? Joka on pikkuisen kitsch ja joka ei oikeasti sovi mihinkään. Minä olen. Haluaisin siis puutarhatontun, ihan jo sen ihanan kamaluuden takia. Koska puutarhassa pitää olla myös huumoria.

K-raudassa on juuri tarjolla monenmoista puutarhahuumoria ja asiakkaat ovat ottaneet erilaiset puutarhakoristeet vastaan hymyssä suin!

K_rauta_3121

Olin etukäteen sopinut, että teemme postauksen jostakin ajankohtaisesta puutarha-aiheesta. Vaan enpä olisi ikinä uskonut löytäväni itseäni kuvaamasta erilaisia pupuja, possuja ja muita eläimiä. Olin kirjaimellisesti suu auki, kun minulle esiteltiin tämän kevään ostetuimpia tuotteita. Ihanko oikeasti ihmiset näitä hankkivat..?

K_rauta_3055

Ja kyllä! Siellä hyllyjen välissä kyykkiessäni   j o k a   i k i n e n  puutarhamyymälään tullut asiakas pysähtyi puutarhakoristeiden edessä. Ja lähes jokainen nappasi hyllystä jotakin mukaansa, pientä tai isoa, värikästä tai hillittyä. Uskottava se oli.

K_rauta_3064

Hahmoja seikkailee ympäri K-Rautaa, mutta suurimman valikoiman löydät toki puutarhamyymälän puolelta.

K_rauta

On kesäjuomaa nautiskelevaa bikinipupua,

K_rauta_3119

valolla varustettua puutarhapöllöä,

K_rauta_3159

ja hillitympää vanhan ajan ajoneuvoa.

K_rauta_3147

Nyt on siis aika höllentää kravattia tai liian kireää lettiä ja heittäytyä huumorin vietäväksi. Sillä eihän näitä voi katsoa vakavissa suin!

K_rauta_3139

Meillä lapset halusivat jo perustaa kokonaisen eläintarhan, itse tiedän tasan tarkkaan kenelle vien tällaisen kesäsynttärilahjaksi… Puutarhakasvien kera tietenkin!

Iloa puutarhaan ja ihanaa uutta kasvukautta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *