*Yhteistyössä Dressmann, Cubus ja Suninen

dsc_7651-3

Ennen sitä kaikkea ihanaa jouluhössötystä on hyvä hoitaa pakolliset hommat alta pois, eli pikkujoulut! Sekä niihin liittyvä suuri ahdistava ongelma.. Mitä ihmettä mä puen päälleni?! LBD, tuttavallisemmin pikkumusta, on tottakai vaihtoehto, mutta kiristävä ja puristava mekko ei ainakaan tällaista ruuasta tykkäävää vartaloa imartele. Tai siis vartaloa joka ei tykkää käydä salilla, vaan valitsee ennemmin sohvannurkan.

Mulle tärkeintä on aina tuntea oloni mukavaksi vaatteissa. Jos joudun vetämään vatsaa sisään ja nykimään hameen helmaa alemmas, en vain voi nauttia olostani. Ja se kai on se juhlien perimmäinen tarkoitus, nauttia!

dsc_7406dsc_6976dsc_7583dsc_7596

Joka kerta ennen ostopäätöstä mietin keksinkö ainakin kolme asukokonaisuutta vaatteelle. Näin ei tule ostettua mitään aivan turhaa, vaate sopii just eikä melkein, ja ne yhden kerran mekot, no, niitä ei enää ole

Nämä kuvissa olevat juhlavaatteet sai saman kohtelun Cubuksen sovituskopissa, ja jopa housuillekin keksin heti muuta käyttöä.

·Jakku menee päivittäisessä käytössä farkkujen kanssa.
·Toppi esim. pitkän neuletakin ja nahkahousujen kanssa.
·Housut pukisin arjessa (kyllä, myös arkikäyttöön!) valkoisten tennareiden ja suuren, pehmeän neuleen kanssa.

Korut käy läpi saman ruljanssin, ja nyt päällä on niin omannäkösiä, että näitä ei raaskis edes yöksi ottaa pois. Pakko mainita erikseen tuosta kaulakorusta, niin yksinkertainen ja simppeli, mutta viimeistelee asukokonaisuuden täydelliseksi. (Merkki on Ti Sento.)

DSC_7491.jpgdsc_7416

En tiedä kuinka tylsää tämä vaatteista puhuminen teistä on, mutta ai että mä nautin! Mun mielestä parasta ajanvietettä on ratkoa muiden pukeutumisongelmia. Se on niin ihanaa kun saa toisen näyttämään omalta itseltään (ripauksella ajatonta tyylikkyyttä), ja näkee kuinka itsevarmuus nousee esiin pelkällä asuvalinnalla. Ehkä voisinkin hamassa tulevaisuudessa ajatella siitä ihan ammattia itselleni, sitä tekisin intohimolla.

DSC_7670.jpg

Tästä päästäänkin sitten miesten juhlapukeutumiseen, josta olen täysin ulapalla. Puvuntakin alin nappi jätetään auki, sen tiedän, mutta siitäkään en tiedä, että miksi.

Onnea on Dressmann, ja osaavat myyjät.

dsc_7439
kuvat Marianne Pykäläinendsc_7691

Kulunut sanonta puku tekee miehen pitää paikkansa ainakin tämän mun miehen kohdalla. Kun pari kertaa vuodessa näkee herran pukeutuvan parhaimpiinsa, alkaa väkisinkin keksimään kaikkia mahdollisia menoja mihin sen on pakko laittaa puku päälle. Ihan vain mun silmäniloksi.

dsc_7226-2dsc_7117dsc_7079dsc_7738

Toivottavasti jokainen selviää pikkujouluista ilman perinteisiä (jopa kliseisiä) mokailuja, ja onnistuu pitämään aidosti hauskaa! Oikein ihanaa joulunalusaikaa kaikille ♥ -Jaana

Kaikki mun vaatteet löytyy Cubukselta, miehen vaatteet Dressmannilta ja korut, kellot ja kalvosinnapit Suniselta. Ja ne kaikkihan löytyy luonnollisesti Veturista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *