Kesäkelit ovat juuri nyt kauneimmillaan ja piknik mitä mainiointa ajanvietettä.

DSC_0010-001

Tosin lämpötilat ovat kohonneet jo niin korkealle, että eväshetki teki mieli pitää lehvästön varjossa.

DSC_0029 (1)

Kävimme hankkimassa makoisat piknikeväät Veturin Punnitse ja säästä -liikkeestä. Siellähän ideana on, että voit valita mieleisiäsi irtoherkkuja juuri sen verran kuin itse haluat. Myymälästä löytyy muitakin irtotuotteita, kuten erityisruokavalioon sopivia jauhoja, myslejä, pesuaineita jne.

DSC_0094

Tällainen paikka on mitä mahtavin piknikkiä ajatellen. Jokainen voi valita lempiherkkujaan myymälän mahdottoman laajasta ja monipuolisesta valikoimasta. On myös kiva kokeilla itselle vieraita makuja ja uutuuksia, kun tuotetta ei tarvitse ostaa kerralla isoa pussillista.

DSC_0034

Kuivatut kiivihedelmät olivat hauskaa vaihtelua ja tummalla suklaalla päällystetyt luumut jo lähes terveystuote!  Luumua, tummaa suklaata, molempia taidetaan jopa suositella kohtuullisina määrinä. Ihan terveyssyistä tässä siis herkuteltiin…

DSC_0038

Pienempien piknik-vieraiden suosikkeja olivat veikeänväriset maitosuklaiset mustikkamantelit, appelsiinimantelit ja limoncellomantelit. Ja vaikka kesä on juuri nyt kukkeimmillaan, niin tulipa mieleen, että nämä olisivat aivan ihania koristuksia myös pääsiäispöydässä.

DSC_0133-001

Punnitse ja säästä myy myös erilaisia juomia. Tämän kesän hitti on ollut kookosvesi. Se on kuulemma hyvä nesteyttäjä ja urheilujuoma. Kookosvettä voi nauttia sellaisenaan tai käyttää kesäjuomien pohjana.

DSC_0103

Meidän suuhumme sopi paremmin kesäinen vadelma-sitruunalimonadi. Jo pelkkä pullo on niin kaunis, että se olisi ihana kesätuliainen.

DSC_0041

Herkullinen kesäpiknik syntyy nopeasti ja vähällä vaivalla. Paikaksi riittää vaikka kotipiha, johon on helppo levittää reilusti peittoja ja iso kasa tyynyjä.

DSC_0114

Pienistä herkkukulhoista löytyy suosikkeja niin lasten kuin aikuistenkin suuhun.

DSC_0066

Nyt herkutellaan ja skoolataan kesälle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *