*Yhteistyössä Kicks20160707-DSC_0189Unknown

Luulen että yksi jos toinenkin nainen (ja mies) on tämän liikkeen myötä hieman onnellisempi. Vihdoinkin Kouvolasta saa meikkejä mm. merkeiltä Anastasia, Bare Minerals, Viva la Diva! Unohtamatta Kicksin omaa merkkiä, jolla on ihan mahtava hinta-laatusuhde.

Ylläolevien lisäksi tuotteita löytyy Lumenesta Dioriin. GlamGlow, Filorga, BullDog (miehille) vain muutamia mainitakseni. Hajuvedet, vartalorasvat ja hiussuihkeet saa kaikki nyt samasta paikasta, ja miehille kans.

20160707-DSC_012020160707-DSC_0160

Kicksissä voi varata ajan myös meikkiin. Ennen juhlia voi varata ajan vaikka iltameikkiin, tai muuten vaan vaikka kokeilumielessä testata päivämeikki. Myyjät on asiantuntevia meikkaajia/maskeerajia, että ainakin tällaiselle perusmeikkaajalle tuollainen päivämeikin teko avasi silmiä jo hurjasti. Menee uusiksi koko meikkipussi!

20160707-DSC_0061

Mulle tehtiin siis kevyt päivämeikki, joka onnistui niin hyvin että otin loppupäivän aikana varmasti 17 selfietä. (Kyllä, se on hyvän naamapäivän mittari.) Joka kerta kun kävelin peilin ohi, silmään pisti älyttömän hyvännäköinen iho. Tasainen, päivettynyt ja silti ah niin luonnollinen!

Meikki toteutettiin pääosin neljällä tuotteella, joilla aika hyvin pärjäisi vaikka koko kesän. Kannattaa kokeilla jos nopea meikki -> hyvä lopputulos houkuttaa.

20160707-DSC_0116

– Lancome tehotiiviste. Tulee meikin/päivävoiteen alle. On ihoa heleyttävä ja kirkastava tehotiiviste. Sopii tällaiselle 30+ ihmiselle niinkuin nenä päähän.

– Meikkivoidetta ei tarvinnut tähän meikkiin ollenkaan, vaan tehotiivisteen päälle laitettiin suoraan Bare Mineralsin jauhemainen meikkipohja. Sävy (joita löytyy useita) osu mulle niin nappiin. Kesällä varsinkin kannattaa suosia heleitä, vaikka mattaversio myös löytyy.

– Koska kulmat on koko meikin, noh, kulmakivi, niihin kannattaa käyttää aikaa. Ja siis oikeasti, meikin kulmakivi taitaa kuitenkin olla hyvä ja tasainen meikkipohja, mutta mun mielestä kulmat on se juttu. Anastasia Dibrow Pomade on ilmeisesti oman luokkansa Ferrari. Sävyjä varmasti jokaiselle, plussana vedenkestävyys. Yksi tuote kattaa koko homman, ei tarvi kulmageelejä ja värejä erikseen.

– Ja koska silmät jätettiin hyvin luonnollisiksi, laitettiin huuliin raikas ja aika punainen puna (väri Filmstar). Matta on tällä hetkellä kuulemma se juttu huulissa ja luomilla. Ja täytyy sanoa että punaiset huulet kruunasi koko naaman. Ostinkin punan samantien. Päivän mittaan lisäsin vain kaksi kertaa (niitä selfieitä varten), mutta muuten tuntui että pysyy hyvin, eikä jäänyt hampaisiin. Huulipuna on Kicksin omaa merkkiä.

+ viimeinen silaus tehtiin Anastasia Contour Kitillä, varjostuksia ja korostuksia. Joita toivoisin itsekin oppia tekemään, mutta vielä ihan tumpelo siinä hommassa.

20160707-DSC_0049-220160707-DSC_0068

20160707-DSC_0012-320160707-DSC_0146

Tässä viimeisessä kuvassa näkyy parhaiten valmis meikki. Just mun näköinen, vaikka Kicksin tytöt ei ollu mua ikinä nähneet ja annoin heille vapaat kädet. Ihanan ammattitaitoista.

20160707-DSC_0151

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *